Kosken T.l. Eränkävijät ry

Eteläsuomalaisen mittapuun mukaan, seurallamme on harvinaisen laaja ja yhtenäinen noin 16 000 ha:n metsästysalue. Käytännössä seurallamme on koko Kosken kunnan alue käytössään. Alueen laajuudesta johtuen seuramme metsästysmaastot soveltuvat erinomaisesti mm ajavien koirien käyttöön metsästyksessä.

Alueellamme on runsas ja monipuolinen riistakanta. Jokaisella seuramme jäsenellä on mahdollisuus osallistua hirvieläinten metsästykseen, harjoittaa ajo- tai luolakoirametsästystä tai aloittaa jahtikautensa vaikkapa linnustuksella. Aktiivinen jäsentoiminta tarjoaa metsästyksen lisäksi mahdollisuudet ammuntaan, kenneltoimintaan ja riistanhoitoon. Riistan jatkojalostukseen meillä on mahtavat tilat ja puitteet, kuten mahdollisuudet makkaroiden, säilykkeiden ja palvilihojen valmistukseen.

Useimmat seuramme jäsenet asuvat Koskella ja ovat näin ollen keskellä metsästysaluetta. Harrastamaan ei tarvitse lähteä kauas. Yhteinen harrastus tarjoaa mahdollisuuden yhdessä oloon samanhenkisten ihmisten kanssa, ammattiin tai yhteiskunnalliseen asemaan katsomatta.

Järjestämme kursseja ja leirejä kaikenikäisille metsästyksestä kiinnostuneille aina juniorista vaariin. Kursseista tiedotetaan ajankohtaista sivulla ja mm. metsästäjäliiton tapahtumakalenterissa.